SCALE-UP

De internationale
kracht van T-Systems
& Deutsche Telekom

Scale-up met de juiste kwaliteit

Als ICT-provider van vele internationale klanten weten wij als geen ander hoe we op wereldwijde schaal diensten stabiel en veilig kunnen uitrollen en managen. Dit doen we met ervaren solution designers, architecten en projectmanagers. Daarnaast voorkomt de door ons ontwikkelde Zero Outage industriestandaard verstoringen van de dienst.
zero-outage
cloud technologie

Co-creatie en schaalbare technologie

Om internationaal te kunnen schalen is een robuust, veilig en betrouwbaar fundament nodig. Met onze wereldwijde eigen datacenters en netwerken, maar ook met cloudoplossingen van en co-creatie met onze partners, zorgen wij dat elke IoT-dienst goed en betrouwbaar wordt geleverd.

Hub:raum: incubator met hackathons en prototyping

Hub:raum is de incubator van Deutsche Telekom, die startups en scale-ups verder helpt groeien. Naast investeringen en mentoring voor innovatieve organisaties faciliteert Hub:raum businessdevelopmentprogramma’s, hackathons en prototyping. Wat Hub:raum uniek maakt is dat we commerciële kansen genereren en co-creatie faciliteren met het startup-ecosysteem en de diverse units van de Deutsche Telekom group.
Hub:raum: hackathons, co-creatie en prototyping voor startups en scale-ups
worldmap_magenta_02

Toegang tot klanten en partners

T-Systems werkt voor vele honderden internationaal opererende organisaties. Deutsche Telekom bedient wereldwijd vele miljoenen bedrijven en consumenten. Door onze krachtige positie in Europa weten wij ook vele sterke partners aan ons te binden. Innovatieve scale-ups kunnen hiervan profiteren en krijgen zo wereldwijd toegang tot de nodige kennis en expertise om verder te groeien.

Onafhankelijkheid

T-Systems heeft een groot partner-ecosysteem dat bestaat uit consultancy partijen, marktleiders in hard- en software en sensorleveranciers (zoals Cisco, Huawei, HPE, Salesforce, Microsoft en SAP). Natuurlijk werken we ook nauw samen met onze narrowband IoT netwerkleverancier en zusterorganisatie T-Mobile.
Global ecosystems
 
Wil jij de volgende stap
maken met IoT?
 

REFERENTIES EN IOT USE CASES


Lees en bekijk hoe wij Internet of Things aanpakken

12 juli 2018

Slimme bijenkorven voorkomen bijensterfte

Slimme bijenkorven zijn uitgerust met IoT-technologie. IoT en sensoren helpen bijensterfte voorkomen. De sensoren verzamelen en versturen gegevens over temperatuur, vochtigheid, geluid en gewicht direct vanuit de bijenkorven naar de imker. Zo draagt digitalisering bij aan het voortbestaan van de bij. Lees meer
4 april 2018
roambee

Roambee – Realtime Tracking & Tracing

Roambee is een uniek service model om goederen op internationaal transport te monitoren. Zonder investeringen in eigen sensoren en systemen. Via een dashboard of op je mobiel krijg je realtime inzicht in de status en locatie van je goederen. Lees meer
30 maart 2018

EATON – IoT voor machinebouwers

EATON heeft samen met T-Systems een gestandaardiseerde oplossing gebouwd waarmee machinebouwers waardevolle data uit hun machines kunnen halen. Lees meer